Velkommen til en busstur du sent vil glemme!

Vi er klar for ditt event. Hos oss kan du leie russebuss til utdrikningslag, firmaturer, blåturer eller bare gode venners lag. Gjør deg klar for en uforglemmelig busstur.

Firmaturer

En firmatur med russebuss er en opplevelse utenom det vanlige. Det er en unik mulighet til å kombinere forretningsreiser og nettverksbygging med moro og eventyr. Vi frakter ditt firma dit dere ønsker – enten det er seminar eller bare en tur for teambuilding.

Gode venners lag

Bare ute etter å ha det moro? Hos oss er det mulig å leie russebuss for gode venners lag. Enten det er snakk om en ordentlig festkveld eller et reunion – vi stiller med russebuss og lover god stemning med mye lyd på anlegget. 

Bursdager

Er det duket for bursdag? Vi kan stille med buss og frakte dere dit dere ønsker. Enten turen går ut på byen eller videre til neste fest – med russebuss stopper i alle fall ikke festen! Skulle man ønske det, kan det tilrettelegges for at bursdagen kan feires i russebussen – her finner vi gode løsninger sammen.

Blåturer

Ut på blåtur? Vi frakter dere i russebuss dit dere skal. Her får man det lille ekstra som gjør hele turen til en suksess. Spenn setebeltet – for dette tar av!

Utdrikningslag

Russebuss er det perfekte transportsmiddelet for utdrikningslag. Fly tilbake til russetiden med russebuss som transportsmiddel enten fra eller til – eller begge veier, i utdrikningslaget. Sammen med sjåfør lages det en plan som gjør utdrikningslaget i kombinasjon med russebuss, til en storsukess for alle.

Langturer

Vurderer du en langtur? Hvorfor ikke gjøre den lange turen litt mer festlig med en russebuss! Her kan vi garantere at du kommer trygt frem dit du skal- med masse moro underveis. Sammen kartlegger vi og finner ut av hvordan vi best mulig kan bistå inn mot en langtur.

Busser

Syndicate

Nattegal

Los Santos

Steken

Parken

En busstur du sent vil glemme!

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og benytter skikkelig utstyr i og på bussene, samt erfarne håndverkere og kunstnere på våre prosjekter, der kvalitet og yrkestolthet står høyt! Vi tar deg gjennom en busstur du sent vil glemme – og vi garanterer lyd på anlegget og fart på lysene i bussen.

Be om tilbud

Har du lyst til å leie en russebuss? Send oss en melding. Vi er gjerne med i planlegging og tilrettelegging- og sammen finner vi de beste løsningene for alle.